CAD/CAM/CNC

Home/CAD/CAM/CNC
CAD/CAM/CNC 2017-04-11T09:26:50+00:00

CAD/CAM – Geometrisk modellering

CAD/CAM står för Computer Aided  Design / Computer Aided Manufacturing  och betyder datorstödd design och tillverkning. Vi  har mer än 10 års erfarenhet av utveckling av program och funktioner för applikationer inom CAD/CAM. Många av de system/funktioner som utvecklats är specialanpassade för specifika branscher, exempelvis träbearbetning, dentalindustri, stenindustri och flygindustri.

Inom CAD/CAM och andra tekniska tillämpningar med krav på geometrisk modellering är solidmodellering den mest avancerade och  produktiva metoden. Till skillnad från en traditionell trådmodell så innehåller en solidmodell avsevärt mycket mer information och funktioner. Nya objekt skapas genom väldefinierade operationer mellan två eller fler solida objekt. På så sätt kan man skapa mycket komplexa former utifrån relativt enkla geometrier. En solidmodell innehåller en mängd information som exempelvis; volym, tyngdpunkt, tröghetsmoment mm.

Är du nyfiken på att få veta mer så är du självklart varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

Vi skapar helt skräddarsydda system och applikationer till både små och stora företag. Vi har hög kompetens och lång erfarenhet inom system- och webutveckling där vi bland annat jobbar med .NET, C#, C++, OpenGL, PHP, ASP.NET och WCF samt databaser som MySQL och SQL Server

Styrning av CNC-maskiner

Har du en CNC-maskin du behöver styra eller utveckla ett specialprogram till? Eller en stegmotor eller servomotor som du vill kontrollera?

Kontakta oss och berätta om dina önskemål.